Daktoegang oplossingen

Ontwerp - Productie - Montage

Realisatie van veilige daktoegang voor (hoge) gebouwen

Een veilige toegang is nodig voor het onderhoud en inspectie van het dak en om de dakbedekking te kunnen controleren op bijvoorbeeld lekkages. Ook worden er steeds vaker installaties geplaatst op platte daken van hoge woningbouw. Enkele voorbeelden hiervan zijn airco installaties, zonnepanelen, antennes of glazenwasser installaties. Al deze installaties hebben onderhoud nodig waarvoor men op het dak moet komen.

Waarom daktoegang nodig is

Daktoegang is essentieel om verschillende redenen. Allereerst biedt het werknemers en onderhoudsmedewerkers de mogelijkheid om daken te betreden en te verlaten, wat vaak nodig is voor inspecties, reparaties, installatie van apparatuur en andere werkzaamheden. Zonder geschikte toegangspunten kan het betreden van een dak gevaarlijk zijn en tot ongelukken leiden.

 

Bovendien is daktoegang van cruciaal belang in noodgevallen, zoals brandbestrijding, om de veilige evacuatie van mensen op het dak mogelijk te maken. Een goed ontworpen en onderhouden toegangssysteem kan levens redden en eigendommen beschermen.

Veilige toegang creëren

De makkelijkste manier om toegang tot het dak te creëren is door het gebruik van een gevelladder. Voor een hoogte van meer dan drie meter, is een kooiladder nodig. Deze bevatten een beschermende kooi om vallen te voorkomen tijdens het klimmen. In combinatie met een uitstapbordes bovenaan de ladder biedt het een veilige ruimte om op te staan voordat het dak wordt betreden. In combinatie met dakrandbeveiliging maakt u van het dak een veilige werkplek waar werknemers zonder onnodige risico's het dak kunnen betreden en verlaten, waardoor de veiligheid en efficiëntie van werkzaamheden op hoogte worden gegarandeerd.

Veilige daktoegang aanschaffen

Wanneer u op zoek bent naar een partij die gespecialiseerd is in het creëren van een veilige toegangssystemen voor het dak, dan bent u aan het juiste adres bij Dakrandbeveiliging. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de realisatie van veilige daktoegangen. Hierbij profiteert u van vele voordelen. De meest geschikte oplossing voor uw bedrijf bepalen we aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden ter plaatse.

 

Vraag een offerte aan voor voordelige veilige daktoegang. De veiligheid van uw medewerkers is gewaarborgd wanneer u gebruikt maakt van Dakrandbeveiliging.

Daktoegang en meer - impressies


Contact opnemen

Wilt u dakrandbeveiliging of kooiladders laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met de nummer één specialist van Nederland. Wij staan u graag te woord.