Daktoegang oplossingen

Ontwerp - Productie - Montage

Realisatie van veilige daktoegang voor (hoge) gebouwen

Een veilige toegang is nodig voor het onderhoud en inspectie van het dak, om de dakbedekking te kunnen controleren op bijvoorbeeld lekkages. Ook worden er steeds vaker installaties geplaatst op platte daken van hoge woningbouw. Enkele voorbeelden hiervan zijn airco installaties, zonnepanelen, antennes of glazenwasserinstallaties. Al deze installaties hebben onderhoud nodig waarvoor men op het dak moet komen.

Veilige daktoegang aanschaffen

Wanneer u op zoek bent naar een partij die gespecialiseerd is in het creëren van een veilige daktoegang, dan bent u aan het juiste adres bij www.dakrandbeveiliging.nl. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de realisatie van veilige daktoegangen, hierbij profiteert u van vele voordelen. De meest geschikte oplossing voor uw bedrijf bepalen we aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden ter plaatse.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een voordelige veilige daktoegang. De veiligheid van uw medewerkers is gewaarborgd wanneer u gebruikt maakt van Euroscaffold dakrandbeveiliging.

Daktoegang en meer - impressies


De voordelen van de aluminium dakrandbeveiliging

Aluminium dakrandbeveiliging kent vele voordelen, zoals:
  • Licht van gewicht, eenvoudig in gebruik bij tijdelijke dakrandbeveiliging.
  • Alle personen zijn middels één centrale toepassing beschermd tegen valgevaar.
  • De arbeidsproductiviteit ligt aanzienlijk hoger, het werk is dus sneller gereed.
  • En veel meer..

Schakel vandaag nog de specialisten van www.dakrandbeveiliging.nl in en kies voor de veiligste aluminium dakrandbeveiliging in omloop! Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Wilt u dakrandbeveiliging of kooiladders laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met de nummer één specialist van Nederland. Wij staan u graag te woord.