Daktoegang

Daktoegang nodig? Tegenwoordig zijn er meer werkzaamheden die op het dak plaats vinden. Juist daar is de veiligheid voor de werkomgeving hard nodig. Om veilig het dak toe te treden zijn er de juiste voorzieningen nodig, om te beginnen een veilige dak toegang.

Vragen over een veilige daktoegang?

Een veilige toegang is nodig voor het onderhoud en inspectie van het dak, om de dakbedekking te kunnen controleren op bijvoorbeeld lekkages. Ook worden er steeds vaker installaties geplaatst op platte daken van hoge woningbouw. Enkele voorbeelden hiervan zijn airco installaties, zonnepanelen, antennes of glazenwasserinstallaties. Al deze installaties hebben onderhoud nodig waarvoor men op het dak moet komen.

Het is aan de gebouweigenaar om te zorgen voor een veilige toegang en werkomgeving bij het uitvoeren van deze werkzaamheden. Een professioneel daktoegang geeft de gene die op het dak moet zijn een veilige manier om tot het dak toe te treden.

Neem contact met ons op

Wilt u weten welke oplossing het beste bij uw pand past? Neem dan contact op met Dakrandbeveiliging.nl. Wij helpen u graag verder!
Contact