Daktoegang

Daktoegang nodig? Tegenwoordig zijn er steeds meer werkzaamheden die op het dak plaatsvinden. Juist daar is de veiligheid voor de werkomgeving hard nodig. Om veilig het dak te betreden zijn er de juiste voorzieningen nodig, om te beginnen een veilige dak toegang.

Veilige daktoegang realiseren

Een veilige toegang is nodig voor het onderhoud en inspectie van het dak, om de dakbedekking te kunnen controleren op bijvoorbeeld lekkages. Ook worden er steeds vaker installaties geplaatst op platte daken van hoge woningbouw. Enkele voorbeelden hiervan zijn airco installaties, zonnepanelen, antennes of glazenwasserinstallaties. Al deze installaties hebben onderhoud nodig waarvoor men op het dak moet komen.

Het is aan de gebouweigenaar om te zorgen voor een veilige toegang en werkomgeving bij het uitvoeren van deze werkzaamheden. Een professioneel daktoegang geeft degene die op het dak moet zijn, een veilige manier om tot het dak toe te treden.

Veilige daktoegang aanschaffen

Wanneer u op zoek bent naar een partij die gespecialiseerd is in het creëren van een veilige daktoegang, dan bent u aan het juiste adres bij www.dakrandbeveiliging.nl. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de realisatie van veilige daktoegangen, hierbij profiteert u van vele voordelen. De meest geschikte oplossing voor uw bedrijf bepalen we aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden ter plaatse.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een voordelige veilige daktoegang. De veiligheid van uw medewerkers is gewaarborgd wanneer u gebruikt maakt van Euroscaffold dakrandbeveiliging.

Overig assortiment

Naast een veilige daktoegang kunt u bij dakrandbeveiliging voor veel meer zaken terecht, zo geniet u van vele voordelen, waaronder het feit dat wij de volledige productie van A tot Z in beheer hebben, dit betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit én dat wij ook maatwerk dakrandbeveiliging kunnen realiseren. Verder kunt u bij ons ook terecht voor:

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u weten welke oplossing het beste bij uw pand past? Neem dan contact op met Dakrandbeveiliging.nl. Wij helpen u graag verder! Contact ons via mail of telefonisch via 075-6210003.
Offerte