Permanente dakrandbeveiliging

Permanente dakrandbeveiliging zorgt voor een permanente veiligheid tijdens het werken op daken. Tegenwoordig is het niet meer weg te denken als een veiligheidsmaatregel. Euroscaffold verbetert voortdurend de kwaliteit van veiligheid op grote hoogte.

Veiligheid boven alles, dit is dan ook een reden om permanente dakrandbeveiliging toe te passen. Met een permanente dakrandbeveiliging zorgt u er voor dat uzelf of uw personeel geen gevaar loopt op platte of schuine daken. Tegenwoordig wordt een permanente dakrandbeveiliging gecombineerd met een veilige daktoegang.

Offerte aanvragen voor een permanente dakrandbeveiliging? Dat kan. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een scherp voorstel. Wij kunnen indien gewenst snel schakelen.

 

Permanente dakrandbeveiliging kopen?

Door het aantal stijgende verkeersbewegingen op daken tegenwoordig in rap tempo groeit, is de vraag naar permanente dakrandbeveiliging steeds hoger. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Telecom
  • Luchtbehandeling
  • Zonnepanelen

De vaste dakrandbeveiliging van Dakrandbeveiliging.nl is daarom de perfecte oplossing. Niet alleen voldoet u met onze dakbeveiliging aan verschillend wetgeving met betrekking tot veiligheid, maar ook creëert u meerdere voordelen met dakrandbeveiliging. Werkzaamheden werden nog nooit zo efficiënt uitgevoerd door de geruststellende veilige werkomgeving. Ook het regelmatig plegen van onderhoud aan aanwezige installaties was nog nooit zo gemakkelijk.

Vaste dakrandbeveiliging in de vorm van leuningwerken is altijd gebruiksklaar, altijd aanwezig en vereist geen extra handelingen. Alle onze Euroscaffold systemen jaarlijks worden gekeurd door TÜV. Naast permanente dakrandbeveiliging kunt u ook kiezen voor tijdelijke dakrandbeveiliging. Wilt u meer informatie over onze permanente dakrandbeveiliging? Neem gerust contact met ons op.

Betrouwbare dakrandbeveiliging

Bij Dakrandbeveiliging.nl geniet u van vele voordelen, waaronder ook het feit dat wij enkel gebruik maken van de beste materialen. Dit betekent dat onze dakrandbeveiliging de betrouwbaarste dakbeveiliging in omloop is en u verzekerd bent van veilig werken op grote hoogte. Onze permanente dakrandbeveiliging voldoen onder andere aan:

  • EN 13374
  • Beleidsregel 3.16
  • EN-ISO 14122-3

Advies bij dakrandbeveiliging

Wij begrijpen het wanneer u nog vragen heeft over de installatie van permanente dakrandbeveiliging, neem bij vragen dan ook altijd gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor advies bij dakrandbeveiliging. Neem contact op met Dakrandbeveiliging.nl, en zie welke toepassing het beste bij u past. Wij helpen u graag verder!

U kunt ons contacten via 075-6210003 of mail ons.

Offerte