Permanente dakrandbeveiliging

Ontwerp - Productie - Montage

Permanente dakrandbeveiliging volledig verzorgd

Veiligheid boven alles, dit is dan ook de reden om permanente dakrandbeveiliging toe te passen. Hiermee zorgt u er voor dat uzelf of uw personeel geen gevaar loopt op platte of licht hellende daken. Tegenwoordig wordt het ook vaak gecombineerd met een veilige daktoegang.

Waarom kiezen voor permanente dakrandbeveiliging

De behoefte aan permanente dakrandbeveiliging groeit in hoog tempo, en dat is geen toeval. Met de toenemende activiteit op daken, zoals installatiewerk voor telecom, luchtbehandeling, of zonnepanelen, is het essentieel om een blijvende en betrouwbare beveiliging te hebben. Permanente dakrandbeveiliging wordt, zoals de naam al doet vermoeden, permanent bevestigd. Dit in tegenstelling tot tijdelijke beveiliging. Wanneer er vaak op het dak gewerkt wordt, is een permanente oplossing het beste zodat er altijd beveiliging aanwezig is wanneer men het dak op gaat.

Permanente dakrandbeveiliging kopen

De permanente dakrandbeveiliging van Dakrandbeveiliging.nl is de perfecte oplossing voor veiligheid op het dak. Wij kunnen vaste systemen volledig op maat maken zodat ze perfect aansluiten bij uw wensen. Met onze aluminium dakrandbeveiliging voldoet u niet alleen aan uw wettelijke verantwoordelijkheid met betrekking tot veiligheid, maar ook creëert u meerdere voordelen. Werkzaamheden werden nog nooit zo efficiënt uitgevoerd door de geruststellende veilige werkomgeving. Ook het regelmatig uitvoeren van onderhoud aan aanwezige installaties was nog nooit zo gemakkelijk.

Vaste dakrandbeveiliging in de vorm van leuningwerken is altijd gebruiksklaar, altijd aanwezig en vereist geen extra handelingen. Alle onze Euroscaffold systemen zijn gekeurd door TÜV.

 

Wilt u meer informatie over onze permanente dakrandbeveiliging? Neem gerust contact met ons op.

Permanente dakrandbeveiliging en meer - impressies

Bekijk hieronder impressies van verschillende van onze projecten omtrent permanente dakrandbeveiliging. Ook voor u kunnen wij oplossingen op maat maken.


Betrouwbare dakrandbeveiliging

Bij Dakrandbeveiliging.nl geniet u van vele voordelen, waaronder ook het feit dat wij enkel gebruik maken van de beste materialen. Dit betekent dat onze dakrandbeveiliging de meest betrouwbare dakrandbeveiliging in de markt is en u verzekerd bent van veilig werken op grote hoogte. Onze permanente dakrandbeveiliging voldoet onder andere aan:

  • EN-ISO 13374 Klasse A
  • Beleidsregel 3.16
  • EN-ISO 14122-3 

Advies bij dakrandbeveiliging

Wij begrijpen het wanneer u nog vragen heeft over de installatie van permanente dakrandbeveiliging, neem bij vragen dan ook altijd gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor advies bij dakrandbeveiliging. Neem contact op met Dakrandbeveiliging.nl, en zie welke toepassing het beste bij u past. Wij helpen u graag verder!

U kunt ons contacten via 075-6210003 of mail ons.

Contact opnemen

Wilt u dakrandbeveiliging of kooiladders laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met de nummer één specialist van Nederland. Wij staan u graag te woord.