Permanente dakrandbeveiliging

Ontwerp - Productie - Montage

Permanente dakrandbeveiliging volledig verzorgd

Veiligheid boven alles, dit is dan ook de reden om permanente dakrandbeveiliging toe te passen. Met een permanente dakrandbeveiliging zorgt u er voor dat uzelf of uw personeel geen gevaar loopt op platte of licht hellende daken. Tegenwoordig wordt een permanente dakrandbeveiliging ook gecombineerd met een veilige daktoegang.

Permanente dakrandbeveiliging kopen?

Omdat het aantal verkeersbewegingen op daken tegenwoordig in rap tempo groeit, is de vraag naar permanente dakrandbeveiliging steeds groter. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden bij de installatie van Telecom, luchtbehandeling of zonnepanelen.

De permanente dakrandbeveiliging van Dakrandbeveiliging.nl is daarom de perfecte oplossing. Niet alleen voldoet u met onze dakrandbeveiliging aan uw wettelijke verantwoordelijkheid met betrekking tot veiligheid, maar ook creëert u meerdere voordelen. Werkzaamheden werden nog nooit zo efficiënt uitgevoerd door de geruststellende veilige werkomgeving. Ook het regelmatig uitvoeren van onderhoud aan aanwezige installaties was nog nooit zo gemakkelijk.

Vaste dakrandbeveiliging in de vorm van leuningwerken is altijd gebruiksklaar, altijd aanwezig en vereist geen extra handelingen. Alle onze Euroscaffold systemen zijn gekeurd door TÜV. Naast permanente dakrandbeveiliging kunt u ook kiezen voor tijdelijke dakrandbeveiliging. Wilt u meer informatie over onze permanente dakrandbeveiliging? Neem gerust contact met ons op.

Permanente dakrandbeveiliging en meer - impressies


Betrouwbare dakrandbeveiliging

Bij Dakrandbeveiliging.nl geniet u van vele voordelen, waaronder ook het feit dat wij enkel gebruik maken van de beste materialen. Dit betekent dat onze dakrandbeveiliging de meest betrouwbare dakrandbeveiliging in de markt is en u verzekerd bent van veilig werken op grote hoogte. Onze permanente dakrandbeveiliging voldoet onder andere aan:
  • EN 13374 klasse A
  • Beleidsregel 3.16
  • EN-ISO 14122-3 

Advies bij dakrandbeveiliging

Wij begrijpen het wanneer u nog vragen heeft over de installatie van permanente dakrandbeveiliging, neem bij vragen dan ook altijd gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor advies bij dakrandbeveiliging. Neem contact op met Dakrandbeveiliging.nl, en zie welke toepassing het beste bij u past. Wij helpen u graag verder!

U kunt ons contacten via 075-6210003 of mail ons.

Contact opnemen

Wilt u dakrandbeveiliging of kooiladders laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met de nummer één specialist van Nederland. Wij staan u graag te woord.