Neerklapbare dakrandbeveiliging

Neerklapbare dakrandbeveiliging houdt de karakteristieke uitstraling van een gebouw in stand doordat ze uitsluitend wordt gebruikt en opgezet wanneer er werkzaamheden op het dak zijn.

Permanente dakrandbeveiliging maakt permanent deel uit van het gebouw. Deze kan dus bij nieuwbouw zelfs al in de ontwerpfase van een gebouw in het geheel worden opgenomen.

De neerklapbare dakrandbeveiliging van dakrandbeveiliging.nl is eigen fabricaat waardoor wij de kwaliteit van het product van A tot Z kunnen monitoren, om u zo de veiligste dakrandbeveiliging te bieden. Bij ons heeft u naast neerklapbare dakrandbeveiliging ook de keuze in permanente en tijdelijke dakrandbeveiliging, u kunt dus afhankelijk van uw behoefte kiezen uit diverse veiligheidsvoorzorgen voor uw op dak.

 

Waarom voor neerklapbare dakrandbeveiliging kiezen?

Doordat ons neerklapbare systeem in een handomdraai op te zetten en vervolgens weer neer te klappen is, bereikt u optimale veiligheid voor werkzaamheden op uw gebouw zonder dat er ook maar iets aan uitstraling verloren hoeft te gaan.

En doordat onze systemen allemaal vrij opgelegde systemen zijn hoeft u zich nooit zorgen te maken over schade, lekkages, koudebruggen etc.

Niet alleen zijn de neerklapbare dakrandbeveiliging prijsgericht voordelig, bij Dakrandbeveiliging.nl wordt u van A tot Z geholpen. Van een product uitzoeken tot montage op locatie; bij ons is het allemaal inbegrepen.

 

Voordelen Neerklapbare dakrandbeveiliging

Het laten plaatsen van neerklapbare dakrandbeveiliging kent vele voordelen. Een van de meest gehoorde reden om te kiezen voor een neerklapbare dakrandbeveiliging is het feit dat de randbeveiliging vrijwel niet zichtbaar is. Het hekwerk bevindt zich namelijk binnen de contouren van het gebouw en hierdoor van buitenaf vrijwel niet zichtbaar. Daarnaast kent een neerklapbare dakrandbeveiliging als voordeel:

  • Eenvoudig op te klappen;
  • Minimale onderhoud nodig;
  • Geen beschadiging aan daken of andere materialen;
  • Te gebruiken voor bijna alle platte daken (incl. gelling).

Neerklapbare dakrandbeveiliging kopen

Heeft u interesse in het kopen van neerklapbare dakrandbeveiliging? Dan bespreken we graag samen met u de mogelijkheden. Naast neerklapbare dakrandbeveiliging bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

 

U kunt ons contacten via mail of telefonisch via 075-6210003. Onze klantenservice helpt u graag verder met al uw vragen.

Offerte