Neerklapbare dakrandbeveiliging

Ontwerp - Productie - Montage

Neerklapbare dakrandbeveiliging van eigen fabricaat

Neerklapbare dakrandbeveiliging houdt de karakteristieke uitstraling van een gebouw in stand doordat deze uitsluitend wordt gebruikt en opgezet wanneer er werkzaamheden op het dak zijn. De neerklapbare dakrandbeveiliging van dakrandbeveiliging.nl is eigen fabricaat van aluminium waardoor wij de kwaliteit van het product van A tot Z kunnen monitoren, om u zo de veiligste dakrandbeveiliging te bieden. Bij ons heeft u naast neerklapbare dakrandbeveiliging ook de keuze in vaste en tijdelijke dakrandbeveiliging. U kunt dus afhankelijk van uw behoefte kiezen uit diverse veiligheidsvoorzieningen voor op uw dak.

Waarom voor neerklapbare dakrandbeveiliging kiezen?

Doordat ons neerklapbare systeem in een handomdraai op te zetten en vervolgens weer neer te klappen is, bereikt u optimale veiligheid voor werkzaamheden op uw gebouw zonder dat er ook maar iets aan uitstraling verloren hoeft te gaan.

Doordat onze systemen allemaal vrij opgelegde systemen zijn hoeft u zich nooit zorgen te maken over schade, lekkages, koudebruggen etc.

Niet alleen is de neerklapbare dakrandbeveiliging prijsgericht voordelig, bij Dakrandbeveiliging.nl wordt u van A tot Z geholpen. Van een productie tot montage op locatie; bij ons is het allemaal inbegrepen.

Neerklapbare dakrandbeveiliging - impressies


De voordelen van neerklapbare dakrandbeveiliging

Het laten plaatsen van neerklapbare dakrandbeveiliging kent vele voordelen. Een van de meest gehoorde redenen om te kiezen voor een neerklapbare dakrandbeveiliging is het feit dat de randbeveiliging vrijwel niet zichtbaar is in neergeklapt toestand. Het hekwerk bevindt zich dan binnen de contouren van het gebouw en is hierdoor van buitenaf vrijwel niet zichtbaar. Daarnaast kent een neerklapbare dakrandbeveiliging als voordelen:

  • Eenvoudig op te zetten;
  • Minimaal onderhoud nodig;
  • Geen beschadigingen aan daken of andere materialen;
  • Te gebruiken voor bijna alle platte daken.

Neerklapbare dakrandbeveiliging kopen

Heeft u interesse in het kopen van dakrandbeveiliging? Dan bespreken we graag samen met u de mogelijkheden.

Schakel vandaag nog de specialisten van www.dakrandbeveiliging.nl in en kies voor de veiligste neerklapbare dakrandbeveiliging in omloop! Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Wilt u dakrandbeveiliging of kooiladders laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met de nummer één specialist van Nederland. Wij staan u graag te woord.