Neerklapbare dakrandbeveiliging

Neerklapbare dakrandbeveiliging houdt de karakteristieke uitstraling van een gebouw in stand doordat deze uitsluitend wordt gebruikt en opgezet wanneer er werkzaamheden op het dak zijn.

De neerklapbare dakrandbeveiliging van www.dakrandbeveiliging.nl is eigen fabricaat waardoor wij de kwaliteit van het product van A tot Z kunnen monitoren, om u zo de veiligste dakrandbeveiliging te bieden. Bij ons heeft u naast neerklapbare dakrandbeveiliging ook de keuze in vaste en tijdelijke dakrandbeveiliging. U kunt dus afhankelijk van uw behoefte kiezen uit diverse veiligheidsvoorzieningen voor op uw dak.

Waarom voor neerklapbare dakrandbeveiliging kiezen?

Doordat ons neerklapbare systeem in een handomdraai op te zetten en vervolgens weer neer te klappen is, bereikt u optimale veiligheid voor werkzaamheden op uw gebouw zonder dat er ook maar iets aan uitstraling verloren hoeft te gaan.

En doordat onze systemen allemaal vrij opgelegde systemen zijn hoeft u zich nooit zorgen te maken over schade, lekkages, koudebruggen etc.

Niet alleen is de neerklapbare dakrandbeveiliging prijsgericht voordelig, bij Dakrandbeveiliging.nl wordt u van A tot Z geholpen. Van een productie tot montage op locatie; bij ons is het allemaal inbegrepen.

Voordelen Neerklapbare dakrandbeveiliging

Het laten plaatsen van neerklapbare dakrandbeveiliging kent vele voordelen. Een van de meest gehoorde redenen om te kiezen voor een neerklapbare dakrandbeveiliging is het feit dat de randbeveiliging vrijwel niet zichtbaar is in neergeklapt toestand. Het hekwerk bevindt zich dan binnen de contouren van het gebouw en is hierdoor van buitenaf vrijwel niet zichtbaar. Daarnaast kent een neerklapbare dakrandbeveiliging als voordelen:

  • Eenvoudig op te zetten;
  • Minimaal onderhoud nodig;
  • Geen beschadigingen aan daken of andere materialen;
  • Te gebruiken voor bijna alle platte daken.

Neerklapbare dakrandbeveiliging kopen

Heeft u interesse in het kopen van neerklapbare dakrandbeveiliging? Dan bespreken we graag samen met u de mogelijkheden. Naast neerklapbare dakrandbeveiliging bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

U kunt ons contacten via mail of telefonisch via 075-6210003. Onze klantenservice helpt u graag verder met al uw vragen.

Offerte