Aluminium dakrandbeveiliging

Een aluminium dakrandbeveiliging is een beschermingsoplossing voor u of uw medewerkers op grote hoogte. Dakrandbeveiliging zorgt voor een veilige toegang tot en op het dak, zodat veiligheid op grote hoogte gegarandeerd is. Tijdens de fabricage van de dakrandbeveiliging hebben we enkel gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal, dit in combinatie met de meest geavanceerde productiemachines en vakmensen, maakt het de veiligste dakrandbeveiliging in omloop.

Doordat de dakrandbeveiliging volledig geproduceerd is uit aluminium, is deze tijdens de opbouw zeer licht van gewicht, dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een tijdelijke dakrandbeveiliging nodig heeft. Uiteraard is een aluminium dakrandbeveiliging ook geschikt als permanente dakrandbeveiliging.

Veiligheid staat bij Dakrandbeveiliging.nl hoog in het vaandel, zo zullen wij u altijd advies op maat geven en voldoen onze producten aan de gestelde veiligheidseisen vanuit de overheid. Onze dakrandbeveiliging voldoet dan ook volledig aan

  • EN 13374 klasse A
  • Beleidsregel 3.16
  • EN-ISO 14122-3

Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn bereikbaar via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.

Aluminium dakrandbeveiliging op maat

Mede door het feit dat wij alle dakrandbeveiliging in onze eigen fabriek produceren, kunnen wij zonder enige moeite dakrandbeveiliging op maat maken. Dit betekent dat wij voor iedere situatie een passende oplossing hebben.

Onze producten worden met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd, mede door het feit dat wij veel tijd en energie investeren in de ontwikkeling van aluminium dakrandbeveiliging is het vanzelfsprekend dat u bij ons de veiligste dakrandbeveiliging in omloop kunt bestellen. Een aluminium dakrandbeveiliging is zowel in vaste als tijdelijke variant te verkrijgen en wordt indien gewenst op locatie gemonteerd.

Aluminium dakrandbeveiliging kent vele voordelen, zoals:

  • Licht van gewicht, eenvoudig in gebruik bij tijdelijke dakrandbeveiliging.
  • Alle personen zijn middels één centrale toepassing beschermd tegen valgevaar.
  • De arbeidsproductiviteit ligt aanzienlijk hoger, het werk is dus sneller gereed.
  • En veel meer..

Schakel vandaag nog dé specialisten van www.dakrandbeveiliging.nl in én kies voor de veiligste aluminium dakrandbeveiliging in omloop! Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Aluminium dakbeveiliging

Al vele jaren zijn wij dé specialist in aluminium dakbeveiliging, wat de situatie op het dak ook is, wij kunnen u gegarandeerd voorzien van dakbeveiliging op maat. Veiligheid op het dak begint op de grond, dit is dan ook de reden dat wij de volledige fabricage van de dakbeveiliging in eigen beheer hebben, zo kunnen wij uw veiligheid van A tot Z garanderen.

Vraag geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte voor dakrandbeveiliging aan. Wij bekijken de situatie rondom uw dak en maken een passend voorstel. De dakrandspecialisten van www.dakrandbeveiliging.nl helpt iedereen in bouwontwerp, realisatie en onderhoud van dakbeveiliging. Zo heeft u het volledige proces, van A tot Z onder één dak geregeld.

Uiteraard kunt u ons bij vragen gerust contacten. Vul het contactformulier in of bel naar 075-6210003.

Offerte