Kooiladders

Ontwerp - Productie - Montage

Op zoek naar Kooiladders?

Bent u op zoek naar een kooiladder? Dan bent u bij dakrandbeveiliging aan het juiste adres. De kooi- en vluchtladders van dakrandbeveiliging.nl zijn volledig toegerust op gebruiksgemak en veiligheid. Bij Dakrandbeveiliging.nl geniet u van het feit dat de realisatie van de kooiladder in eigen beheer is. Alle kooiladders uit ons assortiment zijn afkomstig uit onze eigen fabriek. Dit betekent dat wij de volledige productie in beheer hebben en hierdoor uw veiligheid kunnen garanderen.

Veilige kooiladder kopen

Wij zetten ons voortdurend in voor de verbetering van veilig werken op hoogte. Dit blijkt uit ons uitgebreide aanbod van diverse kooiladders. Ons deskundige team van specialisten staat klaar om advies te geven, ladders te leveren en te monteren, passend bij elke hoogte.

Onze ladders kunnen gebruikt worden als:

  • Vluchtladder en brandladder;
  • Inspectieladder voor onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden;
  • Schoorsteenladder, gevelladder, dakladder en ladder gemonteerd op silo's en in schachten.

Wanneer een kooiladder verplicht?

Het gebruik van een kooiladder is in enkele situaties verplicht. Het gebruik van een kooiladder is verplicht bij een hoogteverschil van 3 meter of meer. Het onderste gedeelte zonder kooi mag maximaal 3,0 meter hoog zijn. Vanaf 10 meter hoogteverschil moet de kooiladder worden voorzien van rustbordessen op een maximale afstand van 6 meter.


Al onze kooiladders hebben een robuust profiel en slipvrije treden. Ook zijn alle producten gecertificeerd en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Heeft u vragen over ons kooiladderaanbod? Neem bij interesse contact op met Dakrandbeveiliging.nl en zie welke toepassing het beste bij u past. Wij helpen u graag verder!

Kooiladders en meer - impressies


Contact opnemen

Wilt u dakrandbeveiliging of kooiladders laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met de nummer één specialist van Nederland. Wij staan u graag te woord.