Kooiladders

Ontwerp - Productie - Montage

Op zoek naar Kooiladders?

Bent u op zoek naar een kooiladder? Dan bent u bij dakrandbeveiliging aan het juiste adres. De kooi- en vluchtladders van dakrandbeveiliging.nl zijn volledig toegerust op gebruiksgemak en veiligheid. Bij Dakrandbeveiliging.nl geniet u van het feit dat de realisatie van de kooiladder in eigen beheer is. Alle kooiladders uit ons assortiment zijn afkomstig uit onze eigen fabriek. Dit betekent dat wij de volledige productie in beheer hebben en hierdoor uw veiligheid kunnen garanderen.

Veilige kooiladder kopen

Dakrandbeveiliging.nl is voortdurend bezig met verbetering van de veiligheid van werken op hoogte. Dit blijkt wel uit onze uitgebreide assortiment aan verschillende kooiladders. Ons professionele team van specialisten adviseert, levert en monteert voor elke hoogte de juiste ladder.

Onze ladders kunnen gebruikt worden als:

  • Vluchtladder en brandladder;
  • Inspectieladder voor onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden;
  • Schoorsteenladder, gevelladder, dakladder en ladder gemonteerd op silo's en in schachten.

Wanneer een kooiladder verplicht?

Het gebruik van een kooiladder is in enkele situaties verplicht. Het gebruik van een kooiladder is verplicht bij een hoogteverschil van 3 meter of meer. Het onderste gedeelte zonder kooi mag maximaal 3,0 meter hoog zijn. Vanaf 10 meter hoogteverschil moet de kooiladder worden voorzien van rustbordessen op een maximale afstand van 6 meter.


Al onze kooiladders hebben een robuust profiel en slipvrije treden. Ook zijn alle producten gecertificeerd en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Heeft u vragen over ons kooiladderaanbod? Neem bij interesse contact op met Dakrandbeveiliging.nl en zie welke toepassing het beste bij u past. Wij helpen u graag verder!

Kooiladders en meer - impressies


Contact opnemen

Wilt u dakrandbeveiliging of kooiladders laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met de nummer één specialist van Nederland. Wij staan u graag te woord.