Kooiladders

Bent u op zoek naar een kooiladder? Dan bent u bij dakrandbeveiliging aan het juiste adres. De kooi- en vluchtladders van Euroscaffold zijn volledig toegerust op gebruiksgemak en veiligheid. Bij Dakrandbeveiliging.nl geniet u van het feit dat de realisatie van de kooiladder in eigen beheer is. Alle kooiladders uit ons assortiment zijn afkomstig uit onze eigen fabriek. Dit betekent dat wij de volledige productie in beheer hebben en hierdoor uw veiligheid kunnen garanderen.

Euroscaffold ontwerpt en produceert alle ladders op maat voor vrijwel iedere situatie. Ook de montage op locatie kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen.

Veilige kooiladder kopen

Euroscaffold is voortdurend bezig met verbetering van de veiligheid van werken op hoogte. Dit blijkt wel uit onze uitgebreide assortiment aan verschillende kooiladders. Ons professionele team van specialisten adviseert, levert en monteert voor elke hoogte de juiste ladder.

Onze ladders kunnen gebruikt worden als:

  • Vluchtladder en brandladder;
  • Inspectieladder voor onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden;
  • Schoorsteenladder, gevelladder, dakladder en ladder gemonteerd op silo's en in schachten.

Wanneer een kooiladder verplicht?

Het gebruik van een kooiladder is in enkele situaties verplicht. Het gebruik van een kooiladder is verplicht bij een hoogteverschil van 3 meter of meer. Het onderste gedeelte zonder kooi mag maximaal 3,0 meter hoog zijn. Vanaf 10 meter hoogteverschil moet de kooiladder worden voorzien van rustbordessen op een maximale afstand van 6 meter.

Al onze kooiladders hebben een robuust profiel en slipvrije treden. Ook zijn alle producten gecertificeerd en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Heeft u vragen over ons kooiladder aanbod? Neem bij interesse contact op met Dakrandbeveiliging.nl en zie welke toepassing het beste bij u past. Wij helpen u graag verder!

Overig assortiment van www.dakrandbeveiliging.nl

Naast voordelige kooiladders, beschikken wij over ook over ander aanbod voor het veilig werken op daken. Zo beschikt ons assortiment onder andere over:

Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail, het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.
Offerte