Kooiladders

Echter ook om een gebouw doelmatig en snel te kunnen verlaten bij calamiteiten, zijn de vluchtladders van Euroscaffold een perfecte oplossing. De kooi- en vluchtladders van Euroscaffold zijn volledig toegerust op gebruiksgemak en veiligheid.

Euroscaffold ontwerpt en produceert alle ladders op maat voor vrijwel iedere situatie. Ook de montage op locatie kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen.

Kooiladders voor veiligheid van werken op hoogte

Euroscaffold is voortdurend bezig met verbetering van de veiligheid van werken op hoogte. Dit blijkt wel uit onze uitgebreide assortiment aan verschillende kooiladders. Ons professionele team van specialisten adviseert, levert en monteert voor elke hoogte de juiste ladder.

Onze ladders kunnen gebruikt worden als:

  • Vluchtladder en brandladder
  • Inspectieladder voor onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden
  • Schoorsteenladder, gevelladder, dakladder en ladder gemonteerd op silo's en in schachten

Al onze kooiladders hebben een robuust profiel en slipvrije treden. Ook zijn alle producten gecertificeerd door Aboma+Keboma en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Heeft u vragen over ons kooiladder aanbod? Neem bij interesse contact op met Dakrandbeveiliging.nl en zie welke toepassing het beste bij u past. Wij helpen u graag verder!
Contact