Tijdelijke dakrandbeveiliging

Ontwerp - Productie - Montage

Tijdelijke dakrandbeveiliging plaatsen

Tijdelijke dakrandbeveiliging nodig voor uw pand of gebouw? Werken op platte en licht hellende daken brengt grote risico's met zich mee. Valgevaar bij werkzaamheden op hoogte zorgt in de meeste gevallen voor zeer ernstig letsel of nog erger. Een tijdelijke dakrandbeveiliging is ideaal wanneer u niet veelvuldig op daken werkt, hierbij voorkomt u hogere kosten voor het plaatsen van permanente dakrandbeveiliging.

Voordelen van tijdelijke dakrandbeveiliging

Tijdelijke dakrandbeveiliging biedt flexibiliteit en kostenefficiëntie voor projecten waar permanente installaties niet nodig zijn. Bijvoorbeeld bij renovatieprojecten van oudere gebouwen waarbij er tijdelijk toegang nodig is tot het dak om hier renovaties uit te voeren. In dit geval kan het plaatsen van permanente dakrandbeveiliging overbodig en kostbaar zijn, aangezien de installatie na de renovatie wellicht niet meer nodig is. Tijdelijke dakrandbeveiliging biedt dan een praktische en voordelige oplossing. Na voltooiing van het project kan de beveiliging eenvoudig worden verwijderd zonder blijvende sporen achter te laten en bij een volgend project opnieuw gebruikt worden. Dit maakt tijdelijke dakrandbeveiliging een slimme keuze voor tijdelijke behoeften, zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Certificering tijdelijke dakrandbeveiliging

Welk systeem u ook kiest, bij www.dakrandbeveiliging.nl profiteert u altijd van het feit dat alle onderdelen en materialen voldoen aan de strengste eisen. Tijdens de productie ondergaat ieder systeem meerdere malen een controle, zodat wij u kunnen verzekeren van de veiligste dakrandbeveiliging in omloop. Voort worden al onze systemen TUV gecertificeerd alvorens deze in de markt komen. 

Tijdelijke dakrandbeveiliging van eigen bodem

Alle onderdelen die gebruikt worden voor de tijdelijke dakrandbeveiliging, worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit, afwerking én uw veiligheid van A tot Z monitoren. Bij Dakrandbeveiliging.nl bent u dan ook altijd aan het juiste adres voor het veilig werken op grote hoogte. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, dit kan via mail of telefonisch via 075-6210003.

Tijdelijke dakrandbeveiliging en meer - impressies

Bekijk hieronder impressies van verschillende van onze projecten omtrent tijdelijke dakrandbeveiliging. Ook voor u kunnen wij dakrandbeveiliging op maat maken.


 

Tijdelijke dakrandbeveiliging nodig?

Wij begrijpen het wanneer u vragen of opmerkingen heeft over onze tijdelijke dakrandbeveiliging en de mogelijkheden. Neem dan ook altijd gerust contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u namelijk graag verder.

Contact opnemen

Wilt u dakrandbeveiliging of kooiladders laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met de nummer één specialist van Nederland. Wij staan u graag te woord.