Dakrandbeveiliging schuin dak

Een dakrandbeveiliging voor schuine daken is ideaal voor gebouwen waarbij de hellingshoek groter is dan 15 graden. Door middel van een randbeveiliging voor schuine daken kunt u of uw collega's altijd veilig het dak betreden en hier de werkzaamheden uitvoeren.

Doorgaans wordt het betreden of het werken op schuine oppervlakten gezien als één van de moeilijkste taken tijdens onderhoud. U of uw medewerkers moeten namelijk beschermd zijn tegen het vallen van het dak én tegen het vallen over de rand van het dak. Dakrandbeveiliging.nl heeft jarenlange ervaring in de productie van professionele dakrandbeveiliging en heeft een specialisatie in het vervaardigen van dakrandbeveiliging voor schuine daken.

Wij produceren de schuine daken randbeveiliging in onze eigen fabriek te Krommenie en maken enkel gebruik van de beste machines, materialen en vakmensen. Mede door het eigen beheer van de productie, kunnen wij de kwaliteit ten alle tijden controleren, zodat uw veiligheid gegarandeerd is op grote hoogte.

Veiligheid staat bij Dakrandbeveiliging.nl hoog in het vaandel, zo zullen wij u altijd advies op maat geven en voldoen onze producten aan de gestelde veiligheidseisen vanuit de overheid. Onze dakrandbeveiliging systemen voldoen dan ook volledig aan:

  • EN 13374
  • Beleidsregel 3.16
  • EN-ISO 14122-3
  • EN 13374 aanvullen met “klasse A”


Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn bereikbaar via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.


Randbeveiliging voor schuine daken

Dagelijks ontvangen wij vele aanvragen voor het produceren van dakrandbeveiliging voor schuine daken, omdat wij gebruik maken van geavanceerde technieken kunnen wij vrijwel alle wensen verwerken in de op maat gemaakte dakrandbeveiliging.

Dakrandbeveiliging van Dakrandbeveiliging.nl kent vele voordelen, zoals:

  • Ook in te zetten voor platte daken;
  • Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium;
  • Snel en eenvoudig te monteren;
  • Geen losse onderdelen.

Dakrandbeveiliging hellend dak

De dakrandbeveiliging voor hellende daken wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd, mede door het feit dat wij veel tijd en energie investeren in de ontwikkeling van hellende dakrandbeveiliging is het vanzelfsprekend dat u bij ons de veiligste dakrandbeveiliging in omloop kunt bestellen. De schuin dak dakrandbeveiliging is zowel in vaste als tijdelijke variant te verkrijgen en wordt indien gewenst op locatie gemonteerd.

Vraag geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte voor dakrandbeveiliging aan. Wij bekijken de situatie rondom uw dak en maken een passend voorstel. Uiteraard kunt u ons bij vragen gerust contacten. Vul het contactformulier in of bel naar 075-6210003.

Offerte