Veilige zone dak

Een veilige toegang is een must op elk dak. Het komt voor dat volledige collectieve dakrandbeveiliging niet mogelijk is op een dak of er is reeds een dak systeem aanwezig is. Denk aan een dak systeem op basis van bijvoorbeeld ankerpunten en/of aanlijnen, dan is het zaak om in ieder geval vanaf de daktoegang veilig op het dak te komen.

Deze veilige plek wordt de “veilige zone” genoemd. Deze zone begint doorgaans op 4 meter vanaf de dakrand en op 4 meter vanaf de dakrand dient men de gevaarlijke zone te markeren. Verder is het verplicht om op 2 meter vanaf de dakrand een voorziening te zijn tegen mogelijk vallen. De toegang naar de veilige zone zorgt ervoor dat uw mensen na het betreden van het dak ook veilig verder kunnen.

Neem bij interesse contact op met Dakrandbeveiliging.nl, en zie welke toepassing het beste bij u past. Wij helpen u graag verder!

Veilige zone dakrandbeveiliging

Een veilige zone voor dakrandbeveiliging realiseert u met behulp van dakrandbeveiliging.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring in het creëren en onderhouden van veilige zones, zodat werken op daken altijd veilig is. Wij zijn de nummer één specialist op het gebied van dakrandbeveiliging, uw veilige zone op het dak is geheel verzorgd met de diensten van dakrandbeveiliging.nl.

Heeft u interesse in het realiseren van een veilige zone op het dak? Dan komen we graag met u in contact. Tijdens een persoonlijk onderhoud bespreken we graag de mogelijkheden voor uw veilige zone. Alle onze producten komen uit onze fabriek, waardoor uw veiligheid gewaarborgd is.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen, uiteraard kunt u ook een offerte veilige zone dak opvragen.

Over dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging.nl staat al jaren aan de top als het gaat om producten voor veilig werken op daken en grote hoogte. Onze producten worden met grote zorg ontworpen en voldoen aan de meeste strenge veiligheidseisen die gesteld zijn door instanties. Al onze producten zijn voorzien van de benodigde keurmerken en zowel in vaste als tijdelijke varianten te verkrijgen.

Bij dakrandbeveiliging bent u onder andere aan het juiste adres voor:

Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor overige veiligheidsproducten op het dak. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte