Plat dak beveiliging

Wanneer u werkzaamheden op een hoger niveau dan 2,5 meter moet uitvoeren is het verplicht om veiligheidsvoorzieningen te treffen ten behoeve van valgevaar. Dakrandbeveiliging.nl is uw specialist in plat dak beveiliging, wij produceren dak beveiliging op maat om zo in iedere situatie de veiligste (werk)omstandigheden te creëren.

Bij Dakrandbeveiliging.nl heeft u de keuze uit diverse dakrandbeveiliging, zo beschikken wij over tijdelijke dakrandbeveiliging, permanente dakrandbeveiliging en neerklapbare dakrandbeveiliging. Uiteraard bent u ook voor maatwerk dakrandbeveiliging bij ons aan het juiste adres.

Dakrandbeveiliging.nl produceert, monteert en onderhoud al sinds jaren hoogwaardige dak beveiliging voor platte daken, hierbij kunnen wij volledig naar wens iedere plat dak beveiliging produceren en plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor plat dak beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Soorten beveiliging plat dak

Op welke manier/met welk systeem het plat dak voorzien moet worden van beveiliging hangt af van diverse factoren, denk hierbij aan ruimte, werkzaamheden op dak en de regelmaat hiervan. Voor iedere situatie hebben wij een ideale val beveiliging plat dak en bent u bij ons dus aan het juiste adres. Er zijn diverse methoden om uw plat dak te voorzien van dakrandbeveiliging, denk hierbij aan:

  • Permanente hekwerken
  • Tijdelijke hekwerken
  • Aanbrengen van ankerpunten
  • Creëren van veilige zones

Zoals vermeld is iedere situatie anders en kunnen wij op basis van uw wensen en de situatie op locatie u het beste adviseren voor de meest geschikt valbeveiliging voor platte daken.

Certificering en veiligheidsnormen

Voor iedere soort plat dak beveiliging geldt dat deze volledig in onze eigen fabriek wordt geproduceerd en volledig voldoet aan de strenge regelgeving omtrent werken op grote hoogte. Onze systemen voldoen volledig aan:

  • Beleidsregel 3.1
  • EN-ISO 14122-3

Jaarlijkse controles garanderen dat onze producten blijven voldoen aan de strenge eisen voor werken op grote hoogte, zodat u met vertrouwen kunt werken, wetende dat uw veiligheid gewaarborgd is.

Offerte plat dak beveiliging

Mede door onze jarenlange ervaring in het advies, productie en onderhoud van onder andere plat dak beveiliging weten wij u als geen ander te adviseren. Onze werkwijze is gebaseerd op het feit dat geen enkel persoon op grote hoogte gevaar mag lopen omtrent zijn/haar veiligheid. Met de plat dak beveiliging van Dakrandbeveiliging.nl zijn al uw medewerkers of collega’s voorzien van de hoogste veiligheid, zodat werken op grote hoogte altijd veilig is.

Al onze producten worden jaarlijks gecontroleerd op veiligheid, zodat u zeker weet dat u werkt met een product die beschikt over de veiligste materialen! Contact ons via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 075-6210003.