Randbeveiliging dak

Ontwerp - Productie - Montage

Waar veilig gewerkt moet worden op daken, vormt het ontbreken van adequate randbeveiliging voor daken een aanzienlijk risico. Bij Dakrandbeveiliging.nl bieden we effectieve oplossingen om werknemers te beschermen tijdens werkzaamheden op hoogte.

Waarom voor neerklapbare dakrandbeveiliging kiezen?

Het ontbreken van passende randbeveiliging op daken kent verschillende risico’s. Voor werknemers is er het risico op valgevaar. Voor werkgevers en eigenaren van gebouwen brengt het niet voldoen aan de wettelijke vereisten voor randbeveiliging juridische risico's met zich mee.

Risico’s vermijden met randbeveiliging

Randbeveiliging is de oplossing om risico’s op daken tot het minimum te beperken. Er zijn verschillende opties verkrijgbaar. Van neerklapbare randbeveiliging die omlaag geklapt kan worden wanneer deze niet nodig is tot tijdelijke randbeveiliging die makkelijk verwijdert en meegenomen kan worden naar de volgende klus. Met de juiste randbeveiliging voldoet u aan de gestelde eisen op het gebied van veilig werken op daken.

Waarom voor neerklapbare dakrandbeveiliging kiezen?

Dakrandbeveiling.nl is dé specialist op het gebied van randbeveiliging door onze jarenlange ervaring. Al onze producten vervaardigen we uit hoogwaardig aluminium in onze eigen fabriek in Nederland. Bovendien is al onze randbeveiliging TÜV en ISO gecertificeerd. Met diverse opties, zoals neerklapbare, tijdelijke of permanente dakrandbeveiliging, biedt Dakrandbeveiliging.nl op maat gemaakte oplossingen voor elke situatie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Ook een vrijblijvende offerte is mogelijk.

Dakrandbeveiliging - impressies


De voordelen van neerklapbare dakrandbeveiliging

Het laten plaatsen van neerklapbare dakrandbeveiliging kent vele voordelen. Een van de meest gehoorde redenen om te kiezen voor een neerklapbare dakrandbeveiliging is het feit dat de randbeveiliging vrijwel niet zichtbaar is in neergeklapt toestand. Het hekwerk bevindt zich dan binnen de contouren van het gebouw en is hierdoor van buitenaf vrijwel niet zichtbaar. Daarnaast kent een neerklapbare dakrandbeveiliging als voordelen:
  • Eenvoudig op te zetten;
  • Minimaal onderhoud nodig;
  • Geen beschadigingen aan daken of andere materialen;
  • Te gebruiken voor bijna alle platte daken.

Neerklapbare dakrandbeveiliging kopen

Heeft u interesse in het kopen van dakrandbeveiliging? Dan bespreken we graag samen met u de mogelijkheden.

Schakel vandaag nog de specialisten van www.dakrandbeveiliging.nl in en kies voor de veiligste neerklapbare dakrandbeveiliging in omloop! Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Wilt u dakrandbeveiliging of kooiladders laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met de nummer één specialist van Nederland. Wij staan u graag te woord.