Dakrandbeveiliging plat dak

Wanneer u of uw medewerkers tijdelijk of permanent op een plat dak werken, doet u er goed aan om plat dak dakrandbeveiliging aan te brengen. Door gebruik te maken van plat dak dakrandbeveiliging is de veiligheid op grote hoogte gewaarborgd, zodat u of uw medewerkers zich enkel hoeven te focussen op de werkzaamheden op het dak.

Dakrandbeveiliging voor platte daken zorgt voor optimale veiligheid, is eenvoudig in gebruik en zorgt er voor dat de arbeidsproductiviteit op het dak sterk stijgt.
Uiteraard is iedere situatie anders op het dak, waarbij er rekening gehouden moet worden met diverse elementen. Dit is dan ook één van de redenen dat wij dakrandbeveiliging op maat aanbieden.

De dakrandbeveiliging voor platte daken wordt in onze eigen fabriek geproduceerd en voldoet volledig aan de gestelde veiligheidseisen vanuit de overheid. Er kleven vele voordelen aan dakrandbeveiliging voor platte daken, zoals:

  • Zeer gebruiksvriendelijk;
  • Geen montage schade aan uw gebouw;
  • Direct en veilig toegang tot uw plat dak;
  • Zowel tijdelijks als permanent inzetbaar;
  • Volledige veiligheid voor alle personen op het platte dak;
  • En veel meer.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende offerte opvragen.

 

Dakrandbeveiliging op plat dak

Het werken op onder andere platte daken kan enorm veel gevaren met zich meebrengen, zo kan wind, regen of andere onvoorziene situaties zorgen voor gevaarlijke momenten op het dak. Om uw en de veiligheid van uw medewerkers/collega’s zo goed mogelijk onder controle te houden, is het aanbrengen van dakrandbeveiliging op het platte dak zeer raadzaam.

De dakrandbeveiliging voor platte daken zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, die door onze vakkundige medewerkers op locatie gemonteerd worden. U heeft de keuze in permanente dakrandbeveiliging of tijdelijke dakrandbeveiliging, welke keuze u ook maakt. Bij dakrandbeveiliging.nl bent u verzekerd van de hoogst mogelijke veiligheid.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons altijd contacten! Uiteraard komen we ook graag bij u langs om een voorstel op maat te maken! Al onze producten en systemen worden jaarlijks goedgekeurd door TÜV. Onze systemen voldoen volledig aan:

  • Beleidsregel 3.16
  • EN-ISO 14122-3

Het is onze vakkennis, kwaliteit waarborging en snelle handelen, dat ons dé specialist in dakrandbeveiliging van de Benelux maakt. Heeft u vragen? Stel deze dan gerust, dit kan via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.

Offerte