Brandladders

Met behulp van een brandladder (ook wel vluchtladder genoemd) kunt u te alle tijden vluchten wanneer er brand in een object ontstaat. Een brandladder biedt extra veiligheid tijdens calamiteiten in appartementen, grote gebouwen, huizen en (hoge) andere objecten.

Tijdens een brand is de vaste trap binnen in het gebouw vaak niet bereikbaar door vuur, rook of barricades. Met behulp van een brandladder kunt u het gebouw veilig via bijvoorbeeld het raam verlaten. Er zijn diverse soorten brandladders in omloop, denk hierbij aan de vaste brandladder ook wel vluchtladder genoemd. Daarnaast zijn er ook nog uitwerpbare- en uitklapbare brandladders in omloop.

Ben u op zoek naar een brandladder? Dan bent u bij dakrandveiliging.nl aan het juiste adres. Uiteraard kunt u voor vragen ook terecht bij onze klantenservice, neem gerust contact op met onze collega's.

Brandladder kopen

Een brandladder kopen doet u snel en eenvoudig bij dakrandbeveiliging.nl, mede doordat wij het gehele productproces in eigen beheer hebben, kunnen wij de brandladder volledig op uw wensen en eisen produceren, volledig op basis van de strengste regelgeving.

Samen met u bekijken we de mogelijkheden en inventariseren we de omgeving, om zo de veiligste brandladder te plaatsen. Bij ons staat innovatie hoog in het vaandel, zo bent u verzekerd dat alle brandtrappen met de grootste zorg worden ontworpen, geproduceerd en geplaatst. Op basis van onze ervaring uit de markt passen wij regelmatig ons productieproces aan, dit om uw vraag aan te laten sluiten op onze producten.

Dakrandbeveiliging.nl is al jaren een toonaangevende partij als het om dakrandbeveiliging, kooiladders, daktoegang en andere veiligheidsproducten gaat. De veiligheid van u, uw medewerkers, medebewoners of anderen zijn met onze producten gegarandeerd. Alles wordt op maat gemaakt en is TÜV gecertificeerd. Dakrandbeveiliging.nl biedt verschillende soorten permanente en semi-permanente dakrandbeveiliging.

Offerte brandladder opvragen

Een offerte opvragen voor een brandladder doet u eenvoudig door het contactformulier in te vullen of ons telefonisch te contacten. Wij gaan voor u aan de slag om op basis van uw wensen, de situatie en andere voorwaarden een scherp voorstel op te maken.

Liever telefonisch contact? Bel dan naar 075-6210003.

Over dakrandbeveilging.nl

Dakrandveiliging.nl staat voor kwaliteit, veiligheid, innovatie en eerlijkheid. Al jaren zijn wij partner van vele grote organisaties waarbij wij de veiligheid op en rondom daken en gebouwen veiliger maken. Geen project is voor ons te klein of te groot, onze producten zijn dan ook in vaste als in tijdelijke varianten te verkrijgen. Samen met u bekijken we de situatie en zorgen voor de meest veilige oplossing. Naast brandladders kunt u bij ons ook terecht voor:

Vragen of opmerkingen? Contact ons via mail of telefonisch via 075-6210003.
Offerte