Dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging is nodig om de kwaliteit van veiligheid op hoogte te verbeteren. Het aanbrengen van dakrandbeveiliging bevordert niet alleen de arbeidsomstandigheden, maar zorgt er ook nog eens voor dat werkzaamheden sneller afgerond kunnen worden.

Met de speciale dakbeveiliging van dakrandbeveiling.nl creëert u een optimale veiligheid in een handomdraai. Tijdelijke of vaste beveiliging maken wij graag voor u op maat. Doordat het aantal zogenaamde verkeersbewegingen op daken tegenwoordig in rap tempo groeit, wordt de roep om permanente dakbeveiliging steeds luider. Wij zorgen voor een passend advies en maken alle voorkeuren op maat klaar in onze fabriek in Krommenie. Al onze producten en systemen worden jaarlijks goedgekeurd door TÜV. Onze systemen voldoen volledig aan:

  • Beleidsregel 3.16
  • EN-ISO 14122-3

Het is onze vakkennis, kwaliteit waarborging en snelle handelen, dat ons dé specialist in dakrandbeveiliging van de Benelux maakt. Wij helpen u graag verder bij het uitzoeken een passende en veilige oplossing.

Permanente dakrandbeveiliging

Tegenwoordig is een dakbeveiliging niet meer weg te denken tijdens het werken op daken. Wanneer u of uw medewerkers met grote regelmaat het dak op moet(en), kunt u er voor kiezen een permanente dakrandbeveiliging aan te schaffen. Dakrandbeveiling.nl maakt alle onderdelen voor de dakrandbeveiliging op maat in onze eigen fabriek en zijn voorzien van de vereiste veiligheidscertificeringen. Meer informatie over dakrandbeveiliging? Klik dan op onderstaande link

Permanente dakrandbeveiliging

Tijdelijke dakrandbeveiliging

Wanneer u tijdelijk op een platte en/of licht hellende dak moet werken, doet u er goed aan om een permanente dakrandbeveiliging te plaatsen. Een permanente dakrandbeveiliging is eenvoudig te plaatsen, heeft vrijwel geen losse onderdelen en is zeer licht van gewicht. Meer informatie over onze permanente dakrandbeveiliging? Bekijk onderstaande link.

Tijdelijke dakrandbeveiliging

Offerte aanvragen dakrandbeveiliging

Als dakrandbeveiligingsspecialist weten wij als geen ander u te ontzorgen in het fabriceren en monteren van de veiligste dakbeveiliging. Mede door onze ervaring en de ontwikkeling in ons productieproces, zijn wij in staat een compleet arsenaal in veiligheidsproducten te leveren. Onze visie is dat niemand gedurende werkzaamheden op grote hoogte blootgesteld mag worden aan valgevaar. Met onze kennis en vakmanschap in dakrandbeveiliging, weten wij iedere situatie op hoogte om te vormen tot een veilige werkplek. Kies voor veiligheid en kies voor dakrandbeveiliging.nl. Heeft u interesse in onze veiligheidsproducten? Dan kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen voor dakrandbeveiliging.

Offerte

Meer informatie over de mogelijkheden?

Download onze brochure